Kész könyve már csak a könyvkiadásra vár?

Ha már elkészült a saját könyv kézirata, vagy csak szeretne előre tervezni, kérjen tőlünk árajánlatot! Az árajánlatkérés természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Egy kis segítség az árajánlatkérés kitöltéséhez:

  1. Ha az Ön könyve jelenleg még csak kézirat (Word dokumentum) formában van kész, és szeretné, hogy grafikusunk a kéziratból valódi könyvet tervezzen, kérjük válassza a Word kéziratot adok… választ.
  2.  Ha Ön nyomdakész pdf file-t küld, akkor könyvét abban a formában nyomtatjuk ki, ahogyan elküldi nekünk, ez esetben nem számolunk tervezési díjat. Ha Ön nem grafikus, vagy nyomdaiparban járatos szakember, javasoljuk, hogy a nyomdakész pdf file-t mindenképpen szakemberrel készíttesse el!
  3. A borító típusának kiválasztása előtt nézzen körül az általunk készített könyvek között, ahol példákat talál, hogyan is fog kinézni az Ön könyve. Ezektől eltérő, egyedi kötésmódok is elképzelhetőek, külön kéréseit írja le az egyéb kéréseknél.
  4. Ha fotókönyvet szeretne rendelni, a következő oldalon kérjen ajánlatot: fotókönyv készítés


Ha elfogadta árajánlatukat, a könyv kéziratát a következő módon küldje el e-mail címünkre: infokukackonyvmanufaktura.hu (javasoljuk pl. a toldacuccot.hu vagy más nagyméretű file küldő oldal használatatát igénybe venni.):

  1. A szöveget Word dokumentumban, melyben jelöli a képek helyét hivatkozási számokkal
  2.  A képeket a Word dokumentumtól független (nem Word-be beépített) jpg file formátumban, megfelelő méretben, min. 300 dpi felbontásban. A file nevek egyezzenek meg a Word-ben szereplő hivatkozási számokkal!
  3.  Fotókönyv esetén (kevés szöveg, főleg képek), kérjük a szövegeket (Word-ben)  és a jpg kép fileokat (nem Word-be beépítve), oldalpáronként csoportosítva, dossziékba rendezve küldje!