Ovis fotóalbum

Ovis fotóalbum

Ovis szülők figyelem! Közeleg a ballagás az óvodákban. Jön a fejtörés, mi legyen az ajándék az óvónéniknek, hogy éveken át pesztrálták, tanítgatták, irányították legféltettebb kincsünket, gyermekünket, mi több szerették is őt! Igazán megérdemelnek valami maradandó ajándékot, hogy jó szívvel emlékezzenek az elmúlt évekre. Bizonyára kapnak majd másoktól kávét, ajándékkosarat csokival megtömve, meg persze virágot, ami nagyon szép, biztosan szeretik az óvónénik ‐ mert hát ki a virágot szereti rossz ember nem lehet ‐, de ugye ez így nem túl személyes, látszik rajta, hogy túl sok energiát nem fektettek az ajándék kiválasztásába?
De mi legyen az a szép, kedves és egyben személyes ajándék?

Mi szólna ehhez az ötlethez: egy kézműves készítésű, félbőr kötésű fotóalbum, melynek borítóján az ovis csoport emblémája és az évszám is rajta van, amikor a kis lurkók az oviscsoport padlódeszkáit taposták. Na már most ebbe a kézzel fűzött, örök időkig nézegethető, elnyűhetetlen albumba bele lehet pakolni mindazon emlékeket  ‐ persze fotók formájában ‐, melyekre mind a gyerekek, mind a szülők és főként az óvónénik szívesen emlékeznek majd. A fotók mellett elfér ebben az albumban akár néhány eredeti ovis rajz is, melyek biztosan megdobogtatják az óvónénik szívét!

Jöjjön el hozzánk, hogy személyesen megbeszélhessük, milyen legyen a fotóalbum, mi kerüljön a borítóra, milyen színű bőrrel készüljön a könyv gerince!

fotóalbum

fotóalbum

fotóalbum

ovis album

ovis album

ovis album

Ha kérdése van, írjon nekünk!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.